Proefles aanvragen

Volg een proefles en ontdek wat bij jou past

Ben je op zoek naar een leuke cursus voor jezelf of voor je kind, maar weet je nog niet precies wat? Of wil je weten of een cursus echt iets voor jou of je kind is? Kom dan eerst vrijblijvend een proefles volgen bij C. en ontdek wat bij jou past! 

Je maakt kennis met de docent, je medecursisten en je kan meedoen met alle activiteiten die voor die les gepland staan.

Volg een proefles en ontdek wat bij jou past

Gratis of geheel vrijblijvend

Bij C. hanteren wij twee soorten proeflessen: 

  • Proefles op een muziekinstrument; deze proefles (ter waarde van €14,00 of €11,50 wanneer je jonger bent dan 21 jaar) is gratis als je je binnen een maand inschrijft voor een instrumentale les of Muziekmakers of Muziekbende. 
  • Proefles voor een standaard cursus zoals tekenen, schilderen, klassiek ballet of een musical cursus; deze is geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast. 

Proefles voor een standaard cursus

Wil je graag een proefles volgens voor een van onze cursussen anders dan een muziekcursus? Schrijf je dan in via onderstaand aanmeldformulier. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op voor het plannen van de proefles.

 

Proefles aanvragen

Proefles op een muziekinstrument

Wil je een proefles volgen voor een muziekcursus? Dan kan dat via de cursuspagina van het muziekinstrument van jouw keuze. (Onderstaand aanmeldformulier is alleen bedoeld voor proeflessen anders dan een proefles op een muziekinstrument.)

 

Bekijk alle muziekcursussen

Vraag een proefles aan voor een standaard cursus

De lessen worden niet vanzelfsprekend op alle locaties, dagen en tijdstippen gegeven. Kijk op onze website voor de mogelijkheden.

Let op! Een proefles is geen garantie op een definitieve plek in de cursus. Indien de cursus vol geboekt is, word je geïnformeerd dat de proefles komt te vervallen. Wil je zeker zijn van een plek in de cursus, schrijf je dan in. 

Nieuws en aankomende events van C. in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg C. op social media