Terug
Pilates barre workout 5 lessen

Pilates barre workout 5 lessen

Een actieve les waarin we dans, pilates, fitness en yoga combineren! Een complete work-out dus.
Proefles aanvragen
18-99 jaar 5 lessen

Pilates barre workout is een combinatie van verschillende soorten dans, pilates, fitness en yoga. Een actieve les waar veel aandacht is voor de houding, kracht en lenigheid. Dit alles doen we op wisselende muziek met afwisselende oefeningen waardoor een les nooit hetzelfde is!

De pilates barre workout les duurt 60 minuten en heeft een duidelijke opbouw. Zo komen de verschillende elementen van ballet, fitness, pilates en yoga samen.

De eerste helft van de les beginnen we in het midden met een korte warming up waarin het lichaam wordt geactiveerd. Vervolgens gaan we verder aan de barre waar oefeningen worden gedaan afgeleid van het ballet maar op een meer dynamische fitness achtige manier. Er is geen kennis voor ballet nodig voor de barre – de oefeningen zijn meestal parallel en de docent doet mee.

De tweede helft van de les is de vloerserie waar we de bekende bbb (billen, benen, buik) trainen. Dit gebeurt altijd met verschillende oefeningen uit pilates, fitness of ballet krachttraining. We werken met gewichtjes en resistance bands om het optimale uit het lichaam te halen.

Docent(en): Fancy Arensman

12 september tot 10 oktober 2023

dinsdag
18.30 - 19.30
C. Hoofddorp  
Jonger dan 21 jaar (18 tot 20 jaar)

€ 39,50

Inschrijven
21 jaar of ouder (21 tot 99 jaar)

€ 47,50

Inschrijven

Wanneer je om financiële redenen niet mee kan doen aan culturele activiteiten, dan is het via Stichting Leergeld, Het Jeugdcultuurfonds of Haarlemmermeer doet mee wellicht wel mogelijk om een cursus te volgen. Ben je op 1 augustus voorafgaand aan het cursusseizoen niet ouder dan 27 jaar én volg je een voltijdse MBO-, HBO- of WO-opleiding? Maak dan gebruik van onze studentenkorting van 25% op alle cursussen. Meer informatie.

Nieuws en aankomende events van C. in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg C. op social media