Terug
Pilates barre workout 10 lessen

Pilates barre workout 10 lessen

Een actieve les waarin we dans, pilates, fitness en yoga combineren! Een complete work-out dus.
Proefles aanvragen
18-99 jaar 10 lessen

Pilates barre work-out is een combinatie van verschillende soorten dans, pilates, fitness en yoga. Een actieve les dus met veel aandacht voor de houding, kracht en lenigheid. Door de muziek met afwisselende oefeningen is geen les hetzelfde. De eerste helft van de les beginnen we met een korte warming up. Vervolgens doe je oefeningen aan de barre. Deze zijn afgeleid van het ballet, maar we doen ze op een dynamische fitnessachtige manier. Je hebt geen danservaring nodig. Je volgt gewoon het voorbeeld van de docent.

De tweede helft van de les staat in het teken van de bekende bbb - billen, benen, buik. Je traint met gewichtjes en resistance bands om het optimale uit het lichaam te halen.

Docent(en): Fancy Arensman

30 januari tot 9 april 2024

dinsdag
18.30 - 19.30
C. Hoofddorp
Jonger dan 21 jaar (18 tot 20 jaar)

€ 87,00

Inschrijven
21 jaar of ouder (21 tot 99 jaar)

€ 104,50

Inschrijven

Wanneer je om financiële redenen niet mee kan doen aan culturele activiteiten, dan is het via Stichting Leergeld, Het Jeugdcultuurfonds of Haarlemmermeer doet mee wellicht wel mogelijk om een cursus te volgen. Ben je op 1 augustus voorafgaand aan het cursusseizoen niet ouder dan 27 jaar én volg je een voltijdse MBO-, HBO- of WO-opleiding? Maak dan gebruik van onze studentenkorting van 25% op alle cursussen. Meer informatie.

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media