Terug
Ontdek Muziek

Ontdek Muziek

Hee! Welkom in de wondere wereld van de muziek. Ga je mee op ontdekkingstocht? Er is zo veel leuks te ontdekken. We gaan beginnen, kom gauw!
Proefles aanvragen
4-6 jaar 15 lessen

Kleuters zijn dol op muziek. En dat is natuurlijk niet gek. Wat is er nou leuker dan zingen en bewegen op muziek? In deze cursus laten we kleuters spelenderwijs kennis maken met muziek. Er komen allerlei soorten muziek aan bod: muziek uit verre landen en muziek van dichtbij, muziek van vroeger en van nu. Terwijl de kinderen zingen en dansen, leren ze de basisprincipes van de muziek kennen. Ook maken ze een begin met noten lezen en tonen zingen. Dat doen we door instrumenten als boomwhackers te gebruiken, maar ook klokkenspelen, piano en blokfluit.

Je ziet het, deze cursus is niet alleen ontzettend leuk, maar ook goed voor de ontwikkeling van je kind. Tijdens de cursus werken we aan de ontwikkeling van muzikale oren, motoriek, taal, samenwerken en creativiteit. En dat is natuurlijk mooi meegenomen!

Deze cursus is onderdeel van het aanbod kids 0-6 jaar.

Docent(en): Deborah de Liever

22 februari tot 7 juni 2023

woensdag
16:15 - 17:00
C. Nieuw-Vennep  
Jonger dan 21 jaar
€ 158,50

Wanneer je om financiële redenen niet mee kan doen aan culturele activiteiten, dan is het via Stichting Leergeld, Het Jeugdcultuurfonds of Haarlemmermeer doet mee wellicht wel mogelijk om een cursus te volgen. Ben je op 1 augustus voorafgaand aan het cursusseizoen niet ouder dan 27 jaar én volg je een voltijdse MBO-, HBO- of WO-opleiding? Maak dan gebruik van onze studentenkorting van 25% op alle cursussen. Meer informatie.

Het laatste nieuws en aankomende events van C. in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg C. op social media