Terug
Muziekproductie in de opnamestudio

Muziekproductie in de opnamestudio

Wil jij ontdekken hoe het er achter de schermen in de studio aan toe gaat? Maak kennis met opnametechnieken en leer hoe je een mooie gepolijste eindmix maakt.
Proefles aanvragen
14-99 jaar 4 lessen

Welkom in het hol van de leeuw. De magische plek waar muziek ontstaat, tot leven komt, transformeert en volwassen wordt. De plek waar legendes worden geschreven: de opnamestudio. In deze cursus krijg je een kijkje achter de schermen in onze eigen professionele geluidsstudio. Je leert welke gereedschappen de technicus en producer gebruiken om te zorgen voor een larger-than-life popproductie. Of misschien juist voor een intieme en haarscherpe opname van een strijkkwartet.

Je maakt kennis met verschillende opnametechnieken. We maken een opname van een groep muzikanten en we toveren de ruwe opnames in Pro Tools om tot een mooie gepolijste eindmix. Kortom, superinteressant voor de aspirant-technicus of producer. Maar zeker ook voor muzikanten die eens de andere kant van het proces willen meemaken.

Docent(en): Pytrik Rot

28 januari tot 18 februari 2023

zaterdag
10:00 - 12:00
C. Hoofddorp  
Jonger dan 21 jaar
€ 170,50
21 jaar of ouder
€ 206,50

Wanneer je om financiële redenen niet mee kan doen aan culturele activiteiten, dan is het via Stichting Leergeld, Het Jeugdcultuurfonds of Haarlemmermeer doet mee wellicht wel mogelijk om een cursus te volgen. Ben je op 1 augustus voorafgaand aan het cursusseizoen niet ouder dan 27 jaar én volg je een voltijdse MBO-, HBO- of WO-opleiding? Maak dan gebruik van onze studentenkorting van 25% op alle cursussen. Meer informatie.

Het laatste nieuws en aankomende events van C. in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg C. op social media