Terug
Barokade

Barokade

Barokmuziek stoffig? Echt niet, integendeel juist. Kom maar een keer bij ons kijken en overtuig jezelf. Je bent welkom!
15-99 jaar 35 lessen
Barokmuziek stoffig? Echt niet, integendeel juist. Kom maar een keer bij ons kijken en overtuig jezelf. Je bent welkom!

Bij Barokade richten we ons helemaal op barokmuziek. Dus muziek van componisten uit de 17de en 18de eeuw. Dat lijkt misschien wat saai en ouderwets, maar barokmuziek is prachtig! We spelen allerlei klassiekers: van Vivaldi tot Dowland, van Bach tot Monteverdi. De ene keer is het een gevoelig adagio, dan weer een levendige presto. Maar door deze muziek zit jij iedere week weer gegarandeerd op het puntje van je stoel.

Durf jij het aan? Klassieke kamermuziek, maar dan zonder pruiken? Meld je dan aan bij dit geweldige orkest. Alle klassieke instrumenten zijn namelijk welkom. Dus strijkers, blazers, toetsenisten… laat van je horen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan gerust een keer kijken.

Als je muziekles volgt, dan loopt je inschrijving automatisch door in het volgende seizoen en hoef je niet opnieuw in te schrijven. Mocht je niet door willen met de muzieklessen aankomend seizoen, dan kun je dat voor 1 juli schriftelijk aan ons kenbaar maken.

Docent(en): Tim Veldman

14 september 2023 tot 20 juni 2024

donderdag
19.00 - 20.00
C. Hoofddorp  
Jonger dan 21 jaar (15 tot 20 jaar)

€ 482,50

Inschrijven
21 jaar of ouder (21 tot 99 jaar)

€ 584,00

Inschrijven

Wanneer je om financiële redenen niet mee kan doen aan culturele activiteiten, dan is het via Stichting Leergeld, Het Jeugdcultuurfonds of Haarlemmermeer doet mee wellicht wel mogelijk om een cursus te volgen. Ben je op 1 augustus voorafgaand aan het cursusseizoen niet ouder dan 27 jaar én volg je een voltijdse MBO-, HBO- of WO-opleiding? Maak dan gebruik van onze studentenkorting van 25% op alle cursussen. Meer informatie.

Docenten

Nieuws en aankomende events van C. in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg C. op social media