Terug

Wouter Monden

Tickets
Wouter Monden

Wouter Monden

Stormbrein

Tickets
Voorstellingen Cabaret/Kleinkunst/Stand-up
Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

Het stormt in Wouters brein. Groot nieuws en klein leed, het doet wat met Wouter. Wouter peinst, praat en reflecteert, maakt zich zorgen en ziet oplossingen en kansen. Net een gewoon mens, zou je denken. 

Wouter is vader, schrijver, grappenfabrikant. Klaar voor het echte, grote werk. Met toegewijde aandacht voor de samenleving, zijn lief, zijn dochter en zijn passie; grappen maken. “Humor is de enige reddingsboei om het hoofd boven water te houden”, aldus Wouter. In zijn voorstelling ‘Stormbrein’ kijkt Wouter eerlijker dan ooit naar zichzelf en naar de wereld. Alles wat om te huilen is, wordt genadeloos belachelijk gemaakt. Het wordt een gave, niet te missen show.

Wouter Monden is de sympathieke host van de enige echte Elektra Podcast met ruim 75.000 luisteraars per maand. Hij interviewde inmiddels al meer dan 175 cabaretiers waaronder Theo Maassen, Brigitte Kaandorp, Peter Pannekoek, Najib Amhali, Philippe Geubels en Guido Weijers. Daarnaast is Wouter al jaren de vaste publieksopwarmer van alle televisieshows van Arjen Lubach en speelt hij regelmatig in verschillende comedyclubs. 
 

Over Wouter
Wouter Monden is comedian, podcastmaker en publieksopwarmer. In 2014 werd hij door Arjen Lubach gevraagd als publieksopwarmer voor het programma Zondag met Lubach. Ook bij De Avondshow met Arjen Lubach zorgt hij tot op de dag van vandaag dat het publiek helemaal klaar zit voor de opname. Arjen zei over Wouter: 'Wie Wouter ziet spelen, komt gegarandeerd vrolijker thuis dan hij wegging. Tenzij je auto tijdens de show gestolen is natuurlijk.'

Voor de ochtendshow van Q-Music maakt Wouter samen met Edo Berger al sinds 2016 de Q-Musical. Elk onderwerpen root of klein, wordt door hen voorzien van grappen en parodieliedjes en gepresenteerd als mini-musical. Bij DJ Michiel Veenstra op het alternatieve station Kink bespreekt Wouter elke vrijdagmorgen in zijn column het nieuws van die week; maatschappelijk betrokken, scherp maar altijd grappig.

In zijn Elektra Podcast praat Wouter elke week met een cabaretier of comedian over zijn/haar meest rampzalige en gênante momenten op het podium. De podcast werd in 2020 en 2022 genomineerd als beste podcast van het jaar. Elektra Podcast wordt erg goed beluisterd en onder de meer dan 200 gasten zitten vele grote namen zoals Theo Maassen, Brigitte Kaandorp, Peter Pannekoek, Paul van Vliet, en Philippe Geubels.

In zijn avondvullende show ‘Stormbrein’ kijkt Wouter eerlijker dan ooit naar zichzelf en naar de wereld. Alles wat om te huilen is, wordt genadeloos belachelijk gemaakt. Met toegewijde aandacht voor de samenleving, zijn lief, zijn dochter en zijn passie; grappen maken. “Humor is de enige reddingsboei om het hoofd boven water te houden”. Aldus Wouter.

Nieuws en aankomende events van C. in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg C. op social media