Terug

Wieke Garcia

Tickets
Wieke Garcia

Wieke Garcia

Gracias Garcia – special guest: Sietse van Gorkom Tickets
Soul/Funk/Jazz Latin Werelds/Folk Klassiek Voorstellingen Concerten Theaterconcert

De multigetalenteerde en ultra muzikale Wieke Garcia neemt je mee naar de oorsprong van haar muzikale zijn. Waar komt die liefde voor muziek vandaan? Het blijkt voor een groot deel van haar vader te komen. 

Een man die op haar 6e uit haar leven verdween en 24 jaar met een mokerslag weer in haar leven kwam en haar weer brengt naar Spanje, La Mancha, waar het verhaal Don Quixote zich afspeelt. Wieke neemt voor deze middag haar grand concert harp, percussie, loopstation en haar prachtige stem mee waarmee ze stukken als het kinderliedje ‘Nana’ van beroemde Spaanse componist Manuel de Falla, Bach, Debussy. 

Ook zingt ze fado’s zoals Cinema Paraiso van Ennio Morricone gearrangeerd voor stem en harp. Ook opzwepende slagwerk en eigenzinnige composities zullen de middag vullen met een cocktail die ze de luisteraar voorschotelt tot een zeer smakelijke mix. 

Special Guest Violist Sietse van Gorkom. 
Voor deze middag neemt Wieke de veelzijdige en getalenteerde violist Sietse van Gorkom mee. Sietse van Gorkom is een van de weinige improviserende violisten in Nederland. Met zijn virtuoze techniek en unieke sound weet hij vele muzikale genres zoals pop, rock, hiphop, dance en klassieke muziek te overstijgen. 

 

‘..de betoverende muziek en het prachtige gezang van Wieke Garcia.’

De Telegraaf
34576
Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

Het laatste nieuws en aankomende events van C. in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg C. op social media