Terug

VanWyck

Tickets
VanWyck

VanWyck

The Epic Tale of the Stranded man Tickets
Chansons/Singer-Songwriter Voorstellingen Concerten Theaterconcert

In drie jaar tijd bracht de Amsterdamse singer-songwriter VanWyck drie albums uit die bewondering oogstten tot ver over de landsgrenzen. Haar warme, donkere alt-folk en americana doen denken aan Natalie Merchant, Leonard Cohen en Laura Marling. 

Met haar vierde album dat internationaal is verschenen in april 2022 en in februari 2023 ook in een Expanded Edition uitkwam, reikt VanWyck nog hoger: The Epic Tale of the Stranded Man is een groots opgezette vertelling over een man die aanspoelt op een eiland en niet meer weet wie hij is.

Tijdens het gelijknamige theaterconcert neemt VanWyck ons mee naar dat eiland en leert ze ons dat verbeelding geen grenzen kent, dat vrijheid soms te vinden is in hele kleine kamers en dat dapperheid en kwetsbaarheid bijna altijd hand in hand gaan. 

"VanWyck zingt liedjes van troostrijke, sensuele en aangrijpende schoonheid."

Volkskrant
44300

"De liedjes van VanWycks conceptalbum klinken ook live rijk en panoramisch. De veelkleurigheid van haar nieuwe werk tilt ook de optredens en de zang van de Amsterdamse VanWyck naar een hoger plan."

Volkskrant
44300

"Alle verwachtingen worden overtroffen. VanWyck heeft haar magnum opus gemaakt: dit is een album van internationale allure. [Je] doet er goed aan de komende maanden een van haar theatervoorstellingen bij te wonen."

Nederlands Dagblad
44300
Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

Nieuws en aankomende events van C. in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg C. op social media