Terug

Tim Vantol

Tickets
Tim Vantol

Tim Vantol

Support: Jake W. Styles and his Stylesbrigade

Tickets
Pop/Rock Concerten
Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

De muziek op ‘Better Days’ is “next level”, de nieuwste kraal in het parelsnoer dat de Nederlander Tim Vantol de afgelopen elf jaar voor zijn toegewijde fans heeft geregen. 

Vantols nieuwe plaat is zeker het meest persoonlijke werk van de muzikant tot nu toe. “Mijn liedjes zijn altijd vanuit mijn eigen perspectief geschreven, maar tegelijkertijd wil ik dat ze zo open mogelijk zijn”, zegt Tim Vantol. Op het nieuwe album steekt hij zijn vuist op, huilt naar de maan, steekt de handen uit de mouwen en slaakt een triomfantelijke kreet waar niemand ooit te oud voor zal zijn. Dit wordt definitief bewezen door het titelnummer, met zijn crashende gitaren en galopperende drums die het optimistische motto luiden: “I wanna wake up next to you and feel unbroken.”

Support Jake W. Styles

Jake W. Styles' passie voor het podium begon op al op jonge leeftijd.  Eind jaren negentig tekent hij met zijn band Beyond93 een platencontract en brengt hij het album Stop Looking Back! uit. Lovende kritieken en jaren van optredens in binnen- en buitenland volgen. En nu gaat ook een langekoesterde droom in vervulling: Jake bracht zijn eerste soloalbum uit. De plaat, doordrenkt van krachtige powerpop, ontroerende emo en opwindende punkpop, weerspiegelt zijn diepgaande muzikale reis en persoonlijke groei. Verwacht pakkende melodieën, rauwe emotie en pakkende teksten die resoneren met liefde, verdriet en de moderne wereld. Kortom, Jake W. Styles en zijn Stylesbrigade zijn de ideale support act voor Vantol.

Jake W. Styles
Jake W. Styles

Tim Vantol speelt 'Better Days' live | 3FM Live Box | NPO 3FM

Nieuws en aankomende events van C. in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg C. op social media