Terug
The Mocks Presents 60's Night

The Mocks Presents 60's Night

Classic/Retro Pop/Rock Concerten

Lokale beatsensatie The Mocks heeft de afgelopen jaren de deur bij ons platgelopen. Na meerdere knallende optredens vonden de heren het tijd voor een eigen avond, waarbij zij het programma vormgeven. En zo geschiedde. Met MOOON en The People's Pleasure Grounds komen er twee geweldige bands naar Hoofddorp voor een avondje back to the 60's!

The People’s Pleasure Ground
The People’s Pleasure Ground is als een visioen naar eindeloze stranden met azuurblauwe golven; een soundtrack voor een trip naar een verloren paradijs. Met Jimmy de Kok aan het roer weet de band menig zaal en veld om te toveren tot Californische taferelen. Live wordt De Kok vergezeld door Malenzie Mac-Donald Jr., Gijs van der Heijden en Eno Aronds. Samen bedwelmen ze de luisteraar met een flinke dosis reverb-gitaren en dromerige zangpartijen. Een absolute must-see voor eenieder die de sixties surfcultuur omarmt.

MOOON
MOOON, drie buurneefjes uit Aarle-Rixtel die met een flinke dosis muziek de buurt onveilig maken. Met hun garage/blues met diverse surfinvloeden en een vleugje psychedelica speelden ze de afgelopen jaren in allerlei zalen en op festivals zoals Paaspop, Valkhof en Nirwana Tuinfeest. Ook internationaal speelde ze al vele zalen in Spanje, Duitsland en Frankrijk plat! Momenteel is de band bezig met het opnemen van de derde langspeler die naar verwachting ergens in 2023 zal verschijnen!

The Mocks DJ-set
Tussen de optredens draaien de heren van The Mocks zelf de beste plaatjes.

33545
Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

Het laatste nieuws en aankomende events van C. in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg C. op social media