Terug

The Francis and Dominic Show

Tickets
The Francis and  Dominic Show

The Francis and Dominic Show

Francis van Broekhuizen & Dominic Seldis Tickets
Klassiek Bekend van TV/media Topklasse Voorstellingen Concerten Theaterconcert

Wat krijg je als de populairste en meest hilarische sopraan combineert met de charmantste en grappigste Britse contrabassist? 

Een vermakelijke muzikale show vol glitter en glamour, waarin het publiek een kijkje krijgt in het backstage leven van klassieke supersterren, en kan genieten van een verbluffend concert. 

The Francis & Dominic Show zit vol met persoonlijke verhalen, populaire muziek, liedjes en publieksparticipatie. Verhalen over opera, dirigeren, grote orkesten en wie de meeste BN’ers in zijn telefoon heeft staan passeren de revue. Via hun favoriete muziek leert u de andere kant kennen van deze geliefde klassieke musici! En zoals te verwachten bij deze twee personalities wordt het aan elkaar gesmeed met veel humor en de garantie dat als u klassieke muziek ook maar een beetje leuk vindt, The Francis & Dominic show, fantastisch zal vinden!


De voorstelling is verplaatst van vrijdag 2 juni 2023 naar woensdag 26 april 2023 vanwege een wijziging in de tournee. Ticketkopers hebben op 7 okt 2022 bericht ontvangen per mail (tickets blijven geldig).

Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

Het laatste nieuws en aankomende events van C. in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg C. op social media