Terug

The Elvis Concert 2024

Tickets
The Elvis Concert 2024

The Elvis Concert 2024

Special 70th Anniversary Show

Met Dwight Icenhower (USA) en originele bandleden van Elvis
Tickets
Cover/Tribute Concerten
Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

Dit jaar is het alweer 70 jaar geleden dat een jonge Elvis Presley zijn eerste single ‘That's All Right Mama’ opnam in de Sun Studio in Memphis. Nog altijd is de zanger mateloos populair, en zo ook The Elvis Concert: een tribute die met veel passie en authenticiteit wordt neergezet. 

Leadzanger Dwight Icenhower (USA) weet als geen ander de looks, stem en het charisma van Elvis eigen te maken. Daarnaast maken verschillende originele bandleden en vrienden van Elvis deel uit van de bezetting. Koorzanger Jim Murray werkte tussen 1966 en ’72 samen met Elvis, en hij is te horen op veel live- en studio-opnames uit die periode. Hij brengt zijn vrouw Brenda Murray Nielsen mee, die Elvis in ’60 bij een gospelconcert ontmoette en bevriend bleef met de zanger tot zijn dood in ’77. Op drums nog een legende: Bob Lanning, die je kunt horen op hits als ‘The Wonder Of You’ en ‘Polk Salad Annie’. Lanning is vereeuwigd op ‘On Stage – February 1970’, wat door kenners wordt gezien als de beste en meest energieke Elvis-liveplaat ooit.

De avond is een viering van de muziek van Elvis Presley. Alle hits, maar ook de gospels en de B-kantjes komen aan bod. Op een muzikale ontdekkingsreis word je meegenomen naar de tijd van Elvis' hoogtijdagen. Hits als ‘Hound Dog’, ‘Devil In Disguise’ en ‘Burning Love’ klinken frisser dan ooit, dankzij de topbezetting met muzikanten van over de hele wereld. Met recht wordt deze show dan ook ‘the best Elvis show after Elvis’ genoemd. Wil je de magie van Elvis live meemaken, dan mag je deze show eigenlijk niet missen.

48112

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media