Terug

Symphonic Rock Night

Tickets
Symphonic Rock Night

Symphonic Rock Night

The Third Line Tickets
Pop/Rock Cover/Tribute Topklasse Concerten Voorstellingen Theaterconcert

Een spectaculair theaterconcert die de liefhebber van symfonische rock absoluut niet mag missen. 

Na twee indrukwekkende rockshows onder de titels 'A Complete Evening' en 'The Second Chapter', is Symphonic Rock Night al vijf jaar een vaste waarde in de Nederlandse theaters. 

In 'The Third Line' brengt de band een geheel nieuwe set met songs van o.a. Pink Floyd, Genesis, Yes, Marillion en Supertramp, die samen een fantastisch beeld schetsen van de popmuziek in de jaren 70. Muziek die nog altijd hoog genoteerd staat in de jaarlijkse Top 2000. Verwacht hits als ‘Hotel California’, ‘Shine On You Crazy Diamond’, ‘Owner of a Lonely Heart’ en ‘Baker Street’, maar ook de krakers van Nederlandse bands als Nits, Golden Earring en Solution zullen zeker niet ontbreken. 

De 9-koppige Symphonic Rock Night-band, bestaand uit door de wol geverfde instrumentalisten, zangers en zangeressen, zorgt voor waarheidsgetrouwe vertolkingen van meesterwerken als 'On the Turning Away’ van Pink Floyd, 'Behind the Lines' van Genesis en 'Give a Little Bit' van Supertramp. 

Anand Mahangoe (gitarist): “The Third Line is onze beste voorstelling tot nu toe. Met een heerlijke lijst nieuwe songs, waarbij ons publiek volledig uit hun dak zal gaan. Voor mij ook een sensationeel gevoel, om met dit hechte stel topmuzikanten deze iconische muziek te mogen spelen.” 

Yvon Mocking - zang 
Jos Harteveld - zang 
Joop Wolters - gitaar 
Anand Mahangoe - gitaar 
Frank Strokap - bas 
Monica Kemink - saxofoon, zang 
Tim de Jong - drums 
Matt Daniel - toetsen 
Rick Linzel – toetsen

Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

Het laatste nieuws en aankomende events van C. in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg C. op social media