Terug

Stefan de Walle en Eva van der Gucht

Tickets
Stefan de Walle en Eva van der Gucht

Stefan de Walle en Eva van der Gucht

Herman

Tickets
Bekend van TV/media Literair Theater Toneel/Muziektheater
Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

Stefan de Walle (De Marathon, Tweede Hans) en Eva Van der Gucht (Oogappels, S1ngle) spelen samen in HERMAN. Een tragikomedie over een laatbloeier: ontroerend en hilarisch tegelijk.

Wat doe je als je partner na 26 jaar huwelijk vertrekt naar een ander? Het overkomt Herman.

Als getrouwde vader van twee volwassen kinderen leidt hij een rimpelloos leven totdat Annelies, zijn nogal sturende vrouw, hem verlaat en hij zichzelf moet zien te redden. Wie is Herman zonder haar? En hoe struikelt hij door het leven als onwennige vader én als zoon van een moeder die langzaam de grip op de werkelijkheid verliest?  Ondanks, of liever nog, dankzij alle tegenslag groeit hij uit tot een veel leuker mens dan hij tijdens zijn huwelijk was. Met vallen en opstaan leert hij zijn eigen leven te leven. Hij stort zich in avonturen en komt er tot zijn verbazing heelhuids uit. 

  • Gebaseerd op het gelijknamige boek van Marc van Bree
  • Stefan de Walle is bij het grote publiek bekend door de rol van zoon Kees in Flodder, speelfilm De Marathon en sinds 2011 draagt hij de rol van de landelijke Sinterklaas, als opvolger van Bram van der Vlugt. I
  • Eva van der Gucht is te zien in de serie Oogappels van BNNVARA. Eerder zat zij ook in Wie is de Mol?! en De Vloer Op, waarin zij samen met Stefan regelmatig speelde. 

 

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media