Terug

Status Quotes

Tickets
Status Quotes

Status Quotes

Whatever You Want Youtube Tour

Tickets
Pop/Rock Concerten
Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

De mannen van Status Quotes zijn stuk voor stuk opgegroeid met de muziek van Status Quo en dat hoor je! Met veel respect voor de sound en feel van het origineel worden Quo-krakers voor het voetlicht gebracht. 

Status Quotes komt zo dicht in de buurt van het originele geluid dat de Britse bassist, zanger en Quo-oprichter Alan Lancaster zei: “They sound just like the original, It’s good to hear those songs performed so well.” 

In 2022 tourde de Nederlandse tributeband al succesvol in het clubcircuit met hun “60 Years of Quo Tour”, toen naar aanleiding van het 60-jarig bestaan van Status Quo.  Deze bejubelde en positief ontvangen clubtour smaakt naar meer en dus komt er nu een vervolg onder de naam “Whatever You Want YouTube Tour”.

Tijdens deze tour worden de vaakst gestreamde en bekeken nummers van de band gespeeld. In feite bepaalt het publiek dus de setlist. Quo-klassiekers als Roll Over Lay Down, Down Down, Whatever You Want, Rocking All Over The World en What You're Proposin' zullen daar ongetwijfeld op voorkomen, maar natuurlijk ook de nodige diehardfan-favorieten”, zoals 4,500 Times.

Status Quotes:
Toon Eppink – gitaar/zang
Raymond Nijenhuis – gitaar/zang
Harry Kruisselbrink – bas/harmonica/zang
Rens Hardijzer – drums

Status Quotes  
THE sound. THE groove. THE vibe!

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media