Terug
Springplank: MarynCharlie

Springplank: MarynCharlie

Trending talent met persoonlijke altpop
Chansons/Singer-Songwriter Pop/Rock Aanstormend talent Gratis Concerten

Iedere donderdag is er live muziek in het café van C. te horen. Elke derde donderdag van de maand ontdek je nieuw talent tijdens Springplank. In cafésetting ontdek je zo op een laagdrempelige manier de meest frisse acts uit de regio. Neem eens een sprong in het diepe en kom deze keer kijken naar: MarynCharlie.

MarynCharlie is een 24-jarige indie/altpop singer-songwriter uit Amsterdam. Ze groeide op in een thuisstudio en ging van het maken van covers naar het schrijven en opnemen van haar eigen nummers. Inmiddels groeit haar bereik op Spotify, Instagram en Tiktok als kool, kocht Amazon Prime de rechten op de track 'Ginger Beer', verzorgt ze de vocalen voor DJ's Spinning & Musical Freedom, en op 3FM maakte ze indruk als trending talent en minihit met haar single 'Social Battery’.

MarynCharlie's debuut-EP 'Life is Overwhelming' verscheen op 15 juli 2022 met een grote release show in Cinetol Amsterdam. De EP is uiterst persoonlijk en gaat over alles wat een jong iemand van “generatie Z” bezighoudt: een negatief zelfbeeld, torenhoge verwachtingen, sociale mediadruk, een onzekere toekomst, een existentiële crisis en nog veel meer. MarynCharlie speelde op vele podia in Nederland - waaronder Paradiso, Cinetol, Volta en Q factory - en neemt haar publiek mee op een reis door haar hoofd.

Nieuws en aankomende events van C. in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg C. op social media