Terug
Springplank: Honey I'm Home

Springplank: Honey I'm Home

Alternatieve nineties rock met een hedendaagse twist
Pop/Rock Gratis Concerten

Iedere donderdag is er live muziek in het café van Cpunt te horen. Elke derde donderdag van de maand ontdek je nieuw talent tijdens Springplank. In cafésetting ontdek je zo op een laagdrempelige manier de meest frisse acts. Neem eens een sprong in het diepe en kom deze keer kijken naar: Honey I'm Home.

LET OP: Hoewel het café vanaf 15.00 uur geopend is, begint de show om 21.30 uur. Schuif gezellig aan en kom vooraf vast genieten van een hapje en een drankje.

Honey I'm Home is een vijfkoppige Amsterdamse band bestaande uit leden die eerder actief waren bij de bands Marathon, Jagd en Personal Trainer. De muziek van de band voert je mee terug naar de alternatieve rockscene van de jaren 90, maar met een hedendaagse twist. De invloeden van bands als My Bloody Valentine, Smashing Pumpkins, Slow Pulp en Alex G zijn duidelijk hoorbaar in hun mix van shoegaze, indie en af en toe een vleugje emo.

Bij Honey I’m Home draaien de liedjes om persoonlijke ervaringen. Tijdens live optredens staat de dynamiek van de band en de liedjes centraal, wat van intiem tot intens kan gaan. De vocalen, gelaagde gitaren en pulserende ritmesectie vormen samen een sonisch tapijt dat zowel vertrouwd als vernieuwend aanvoelt.

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media