Terug
SNACKS!

SNACKS!

Anne-Marie Jung, Owen Schumacher, Xander van Vledder e.a.

Bekend van TV/media Theater Musical/Show
Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

Deze voorstelling is om productionele redenen helaas geannuleerd. Ticketkopers zijn op 12 juni 2023 telefonisch geïnformeerd. 

 

SNACKS! is dé smakelijkste voorstelling van dit seizoen, met in de hoofdrol Neerlands favoriete snack: de kroket! Zinnenprikkelend muzikaal komedietheater, in een wit plastic bakje. Trakteer jezelf op een heerlijke voorstelling over de Hollandse cuisine in al haar glimmende vette glorie. Alles zit tegen voor snackbarhouder Willem (gespeeld door Anne-Marie Jung), maar ze wil koste wat het kost het frituurvet in haar snackbar weer laten spetteren en borrelen. Dankzij een wanhoopspoging de zaken op orde te krijgen belandt ze in een krankzinnige reis door tijd, ruimte en snackgeschiedenis, waarin pratende duiven en tapdansende kaassoufflés nog tot de minder vreemde dingen behoren. SNACKS! is een muzikale komedie over nostalgie, vooruitgang en de kunst van het loslaten.

Voor iedereen die gelooft dat een rondje snackbar op z’n tijd geen kwaad kan. Op dinsdag bijvoorbeeld. En zaterdag na het stappen, natuurlijk. O, en vrijdag, vrijdag is frietjesdag. Én een bitterbal tijdens de zondagmiddagborrel. SNACKS! Het water loopt je gegarandeerd in de mond!

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media