Terug

Seven N Eight

Tickets
Seven N Eight

Seven N Eight

Eerste editie van het feest voor bovenbouwers!
Tickets
Elektronisch/House/Techno Pop/Rock Urban/Hiphop/R&B Jongeren Club/Dance
Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

Maak jij deel uit van de nieuwe movement "Seven N Eight"?

Zit jij in de bovenbouw (groep 7 of 8) en heb jij zin in een feestje? Kom dan vrijdag 15 december naar Cpunt voor de eerste editie van Seven N Eight.

Wil jij een geweldige avond beleven met jouw vrienden en vriendinnen? Grijp dan deze kans om jouw eerste stappen te zetten in het uitgaansleven vlakbij huis! Maak je klaar voor Seven N Eight, hét feest waar jij en je vrienden kunnen dansen, chillen en nieuwe vriendschappen kunnen sluiten.

Wat kun je verwachten? 🎧 Awesome DJ's: Non Stop, PartyKing, G-Vencio en Levon draaien de dikste hits van nu en uit de afgelopen jaren 🎉 Een vet dansoptreden van het team van Marcella van Altena! Ontspannen sfeer: Voel de energie en chille vibe in een relaxte omgeving. 🍭 Lekker eten en drinken: ‘Gezonde’ 😉 snacks en drankjes worden geserveerd, zodat je de hele nacht door kunt gaan!

Wanneer jouw ouders je hebben afgezet, hoeven zij zich niet te vervelen. In het café van Cpunt staan de drankjes koud en worden ze opgevangen door DJ Orlando! (Je ouders kennen hem wel 😊)

Mis dit niet!  Vertel het aan je vrienden en vriendinnen, verspreid het nieuws en zorg dat je erbij bent, want dit wordt LIT. 

Voor meer details en kaartverkoopinformatie, blijf op de hoogte via onze sociale mediakanalen.

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media