Terug

Scott Henderson Karnevel! Tour

Tickets
Scott Henderson Karnevel! Tour

Scott Henderson Karnevel! Tour

Special Guest: Lina Mastalska | Support: Jeff Aug

Tickets
Blues/Roots Soul/Funk/Jazz Concerten
Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

Scott Henderson brengt op 2 februari 2024 zijn langverwachte nieuwe album "Karnevel!" uit! "Karnevel!" bevat een gevarieerde set composities en demonstreert Scott's opvallende vermogen om elementen van jazz, rock, funk en blues op een authentiek en naadloze manier te combineren. Mis je kans niet om dit album live mee te maken in Cpunt tijdens de Karnevel! Tour van Scott Henderson.

Over Scott Henderson: 
Scott Henderson, geboren in 1954, ontstond in de jaren 1980 met zijn legendarische band Tribal Tech en is sindsdien uitgegroeid tot een van de beste gitaristen/componisten in jazzfusion. Scott heeft getoerd en opgenomen met Chick Corea, Joe Zawinul van Weather Report, Jean-Luc Ponty en vele anderen. Als bandleider toerde Scott in meer dan 70 landen en bracht hij meer dan 20 albums uit. Gedurende zijn carrière heeft hij talloze prijzen voor beste gitarist gewonnen in de tijdschriften Guitar Player en Guitar World, en stond hij op de cover van vele internationale gitaartijdschriften.

Over Lina Mastalka (Special Guest):
Lina speelt voornamelijk fingerstyle en richt zich op improvisatie. Ze omschrijft zichzelf als "een bluesgitarist die houdt van jazzharmonie en rocktoon". Tijdens haar carrière heeft Lina getoerd en opgetreden met verschillende artiesten, waarbij ze veel verschillende muziekstijlen speelde. Ze werkte samen met vooraanstaande Poolse jazzmusici, waaronder Marek Raduli, Tomasz Grabowy, Zbigniew Jakubek en Krzysztof Scieranski. Ze is ook een gevestigde clinicus die een druk schema heeft met gitaarworkshops in heel Polen.

Over Jeff Aug (Support):
In januari 2024 brengt Jeff Aug zijn negende soloalbum uit. Jeff Aug is een coole undergroundgitarist die al meer dan 20 jaar aan de voet van de Alpen in Zuid-Duitsland woont. Hij toerde met Allan Holdsworth, Soft Machine, Stu Hamm en vele anderen met zijn oude band.  Hij heeft gewerkt met John Stabb van Government Issue, heeft de afgelopen 20 jaar getoerd en opgenomen met Anne Clark, is de afgelopen 30 jaar op tournee geweest als sologitarist en is ook te horen op het Atari Teenage Riot-album "Is This Hyperreal?". Jeff zal deze avond een soloset spelen van akoestische instrumentale fingerstyle gitaar.

Lina Mastalka
Lina Mastalka
Jeff Aug
Jeff Aug

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media