Terug

Schrijfworkshop door Maren Stoffels

Aanmelden
Schrijfworkshop door Maren Stoffels

Schrijfworkshop door Maren Stoffels

Workshop 1 van Schrijfworkshops - de masterclass editie Aanmelden
Gratis Jongeren Workshops en Masterclasses

Hou jij ook zo van lezen? En schrijven? Droom je ervan boeken te schrijven die anderen dan later misschien ook gaan lenen in de bieb? Dan is dit een unieke kans voor jou! In april organiseert C. een drietal schrijfworkshops, gegeven door de beste jeugdboekenschrijvers van dit moment!

In de workshops/masterclasses leer je verschillende onderdelen van schrijven. De workshops van 1,5 uur worden gegeven op zaterdagmiddag in C. Bibliotheek Hoofddorp Centrum. Door subsidie zijn deze workshops voor jongeren van 12 tot 18 jaar gratis. Wel vooraf even aanmelden. De workshops zijn los te volgen.

De eerste workshop op 1 april wordt gegeven door Maren Stoffels. Haar eerste boek Dreadlocks & Lippenstift publiceerde ze op 17-jarige leeftijd. Daarna is ze fulltime gaan schrijven, en met succes! De laatste jaren schrijft ze thrillers voor jongeren (12+), waaronder Escape Room, Fright Night, Room Service, Black Friday, Lock Down en Escape Room 2.0. In totaal verkocht zij ruim 450.000 exemplaren van haar boeken en won ze meerdere prijzen voor haar werk. Ook is haar werk vertaald in o.a. Italië en heeft Amerika recent 5 van haar thrillers aangekocht. 

Nieuws en aankomende events van C. in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg C. op social media