Terug
Rootscafé: Reemers & De Greef

Rootscafé: Reemers & De Greef

Blues/Roots Gratis Concerten

Elke donderdag is het live muziekavond in het café. De tweede donderdag van de maand staat in het teken van rootsmuziek: folk, blues en/of country. Deze keer met Reemers & De Greef.

Joep de Greef en Frank Reemers, de twee frontmannen van de bluesbands MOJO HAND en Ramblin’ Dog konden het niet laten. Met hun passie voor blues en rootsmuziek zijn ze nu ook als duo-act te zien en beluisteren met intieme en ook swingende muziek.

Gewapend met diverse gitaren, bluesharp, stompbox en vooral indringende bluesvocalen brengen zij een divers repertoire dat gaat van fingerpicking delta blues tot heerlijk swingende pareltjes uit de blueswereld en daarbuiten. Aangevuld met interessante weetjes over deze muziekstijl.

Met hun jarenlange muzikale ervaring, ook opgedaan tijdens de diverse trips naar het zuiden van Amerika, spelen ze prachtige eigen composities en bewerkte blues- en rootsnummers en raken daarmee keer op keer het geïnteresseerde publiek. In 2022 stonden ze zelfs in de finale van de Dutch Blues Challenge!

Joep de Greef: zang, bluesharp, gitaar en percussie
Frank Reemers: backing vocals, gitaar, percussie

Het café van C. is geopend vanaf 17:00 uur geopend voor een drankje en een borrelhapje.

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media