Terug
Rens, Jaïr & Ome Uncle + Yung Internet

Rens, Jaïr & Ome Uncle + Yung Internet

Double Bill

Pop/Rock Urban/RnB Aanstormend talent Concerten
Rens, Jaïr & Ome Uncle + Yung Internet

Rens, Jaïr & Ome Uncle + Yung Internet

Double Bill

Pop/Rock Urban/RnB Aanstormend talent Concerten

Deze show is geannuleerd. 

Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

Double bill van twee opkomende namen in de Amsterdamse pop- en hiphopscene. 

RJO
Rens, Jaïr & Ome Uncle, in de volksmond bekend als RJO, nemen het liefst alle risico’s. Ze houden niet vast aan genres en worden muzikaal gedreven door liefdevolle brutaliteit. Met een mix van rap, elektronische pop en heel veel lol creëren ze funky tunes met feel good vibe. 

Het vunzigste trio uit Amsterdam is een notoire livesensatie. Tijdens hun energieke, passievolle en zweterige shows bouwen zij een unieke band op met het publiek en weten ze elke zaal voor zich te winnen. Met volledige overgave, stuwende producties en pakkende zanglijnen sloopt het trio gegarandeerd elk podium. Verwacht te lachen, te zweten en bovenal al je zorgen te vergeten.

Yung Internet
Yung Internet maakt naar eigen zeggen al muziek sinds het begin der tijden. Deze Amsterdamse hiphopformatie van DJ/producer Hyperlink en zanger/rapper Meezy F. debuteerde eind 2014 met de EP J.O.B.S. Onderwerpen lopen uiteen van chicks die het doen voor Lebara-beltegoed tot de ponypacks van hun favoriete dealer D'Angelo. 

De rode draad in de nummers is de socialmediacultuur waar iedereen zich wel in herkent. Yung Internet is bekend van onder andere “1 Affoe X 2”, “Tram 26”, “Binnenstad” en “Ik zag je”. Het was een tijdje stil, maar ze zijn terug met een nieuw album met de veelzeggende titel “De Rechtszaak”.

Nieuws en aankomende events van C. in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg C. op social media