Terug

René van Meurs

Tickets
René van Meurs

René van Meurs

2636 Tickets
Bekend van TV/media Topklasse Voorstellingen Cabaret/Kleinkunst/Stand-up

René kan geen genoeg van ons krijgen! Na twee ram uitverkochte zalen in maart 2023, komt hij wederom naar C. 

René van Meurs staat ineens aan de vooravond van een nieuwe fase!  

Met al z’n levenservaring en z’n goeie gedrag. Dan moet je er ineens echt wat van gaan maken, omdat dat nu eenmaal zo hoort. Verantwoordelijkheid nemen, dingen vinden, dat soort dingen. Maar wat als je daar misschien nog niet klaar voor bent en gewoon nog wat wil dollen en loltrappen? Moet ook gewoon kunnen, toch? Misschien kun je dan het beste terug naar de basis, je geboortegrond. Daar waar alles leeft, bruist, tegensputtert en beweegt. Waar je even kunt pauzeren en je op kunt laden voor de volgende storm. Om eens kritisch te bekijken wat je gevormd heeft en hoe je het dan nu het liefste zelf zou willen doen. 

Laat René er maar een avond over vertellen. Zijn eerlijke verhalen en hilarische anekdotes zitten altijd bomvol steengoede grappen. René is kwetsbaar, persoonlijk en erg grappig. Hij maakt “theater als troost in optima forma”, zoals Trouw over zijn vorige voorstelling schreef. In zijn vijfde programma zet hij deze lijn onverminderd voort. Dit belooft weer een mooie avond theater, of zoals ze in Schipluiden zeggen: “Heemaal goud joh!” 

Over René van Meurs
René van Meurs is al jaren vaste waarde van comedycollectief Comedytrain. Hij won de jury- en publieksprijs van Cameretten, toerde met vier avondvullende programma’s langs uitverkochte zalen en werd in 2018 genomineerd voor de Neerlands Hoop. Dagblad Trouw bekroonde zijn laatste voorstelling Hunkert met vier sterren: “Kwetsbaar, persoonlijk en erg grappig.” Voor zijn vijfde voorstelling werkt hij opnieuw samen met zijn vaste regisseur Laurens Krispijn de Boer.

  • Reprise

"Eerlijk, liefdevol, grappig: in de nieuwe show van René van Meurs valt alles op z'n plek"

Volkskrant
34578

"René van Meurs treedt met '2636' definitief in de voetsporen van de hele groten in de cabaretwereld"

Friesch Dagblad
34579

“Met een ongeëvenaarde grapdichtheid, soepele woordspelingen, makkelijk contact met de zaal, een sprekende mimiek en beeldende imitaties.”

Meppeler Courant
34580
Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

Nieuws en aankomende events van C. in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg C. op social media