Terug

Rapunzel de Musical

Tickets
Rapunzel de Musical

Rapunzel de Musical

Van Hoorne Entertainment Tickets
Kinder en familie Voorstellingen Kids Musical/Show
Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

Met Sita Vermeulen als Rapunzel, alle betoverende liedjes, schitterende kostuums, een groots decor en natuurlijk een flinke dosis humor is Rapunzel dé sprookjesmusical van het jaar!

Rapunzel is een mooie, nieuwsgierige prinses met prachtige lange, magische haren die alleen kunnen worden geknipt met de speciale gouden schaar. Terwijl Rapunzel met haar moeder, de koningin, het hele land doorreist op zoek naar de kapper die in het bezit is van een gouden schaar, ontmoet ze kappersknecht Tobias. Hij is op slag verliefd op Rapunzel. Maar als blijkt dat ook de molenaarszoon zijn oog op Rapunzel heeft laten vallen, raakt ze verwikkeld in een hilarische strijd om haar hart. De molenaarszoon besluit de prinses te ontvoeren en op te sluiten. In eenzaamheid droomt Rapunzel van een dappere man die haar zal bevrijden. Zal het Tobias lukken haar te vinden? En komen haar lange haren dan misschien toch nog van pas?

Doe mee met de verkleedwedstrijd en ga op de foto!
Kom verkleed naar het theater en meld je aan voor de sprookjesverkleedwedstrijd. De mooiste creatie wordt beloond met een sprookjesachtige prijs. Daarnaast kun je na de voorstelling alle acteurs in het echt ontmoeten, tijdens een uitgebreide meet & greet in de foyer van het theater.

  • Belle en het Beest de musical (2021-2022) én Assepoester de musical (2022-2023) door Van Hoorne werden bekroond met de titel Beste Familiemusical van het jaar bij de officiële musical award uitreiking.

 

Nieuws en aankomende events van C. in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg C. op social media