Terug
Pubquiz

Pubquiz

Voor allesweters en betweters!

Bekend van TV/media Favoriet Talks/Specials Open Podium
Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

Je kan weer meedoen aan de pubquiz in het café van Cpunt! Triviale weetjes, kamervragen, brute breinbrekers, vers wereldnieuws of smeuïge juice. In acht doldwaze rondes vol beeld en geluid test de quizmaster de hersenen van jou en je team in deze editie.

Ben je stressbestendig, snel of slim? Dan maak je misschien wel kans op een prijs. Of niet… Want echt elk onderwerp kan aan de orde komen. Van aardvarkens tot zeepaardjes. Van ABBA tot Jay-Z. Van Nobelprijzen tot politiek, of van Tourwinnaars tot worteltrekken. Dit is een pubquiz voor allesweters en betweters, the odds are even…

Onze presentator is Devrim Aslan, beter bekend als de feitjesman. Devrim is gemiddeld zo’n 25 uur per week bezig met quizzen en speelde er in de afgelopen jaren zo’n 25.000. Film is absoluut zijn sterkste onderwerp, maar ook geografie-, voetbal- en entertainmentvragen weet hij foutloos te beantwoorden. Devrim is een van de quizkampioenen in tv-programma Beat the Champions, maar werd ook bekend door zijn deelname aan Expeditie Robinson.

Elke laatste woensdag van de maand maak je met de pubquiz in het café van Cpunt kans op leuke prijzen, zoals tickets voor een vette voorstelling of show! Je kunt een groepsticket kopen voor maximaal 5 personen à € 20 per team. Er zijn ook losse tickets beschikbaar voor € 5 zodat je op de avond zelf met anderen een gelegenheidsteam kunt vormen.

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media