Terug

Planet Acid

Tickets
Planet Acid

Planet Acid

Black Acid presents JAH, Brunzyn en DJ Mathieux

Urban avond met lokale hiphophelden
Tickets
Urban/Hiphop/R&B Aanstormend talent Aanstormend talent Concerten Concerten
Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

Planet Acid is back! Net als ieder jaar organiseren de lokale hiphophelden van Black Acid i.s.m. MOJO NL en Cpunt hun eigen minifestival vol aanstormend talent. Deze editie zie je JAH, Brunzyn en DJ Mathieux, en natuurlijk een ultra knallende liveshow van Sor, Damy, Dashaeno & Smitty van Black Acid zelf.

Black Acid
In 2016 bundelen Smitty, Dashaeno, Sor en Damy hun krachten en vormden het collectief Black Acid. De veelzijdigheid van de groep reflecteert in hun sound - Black Acid kan je omschrijven als autonoom buitenbeentje binnen de hiphopscene. 

Black Acid kwam voor het eerst in de belangstelling met ‘Eigen Schuld’ van hun EP ‘Beter Nu Dan Ooit’, een track die al werd meegeschreeuwd op menig festival. Meer succes volgde met ‘Anne Maré’ van hun laatste EP ‘Acid’ en het in 2018 uitgekomen album ‘Buurjongens’, het resultaat van een schrijverskamp met leden van o.a. ANBU, Individuals, SMIB en Black Acid. De afgelopen jaren hebben de heren zich verder weten te ontwikkelen, zowel solo en als groep. Het collectief werd sterker, en tegelijk brachten de jongens in 2020 solo muziek uit.

Eerder waren de boys al te zien op o.a. Woo Hah!, Zwarte Cross, Vestival, Grow Festival, SMIB x TNO Fest en We Are Electric. Ook deelden ze het podium met Smooky Margielaa, Zwart Licht en Leafs. De jonge crew heeft een ijzersterke livereputatie, en dat bewezen ze opnieuw tijdens Popronde en met de 3VOOR12 Song Van Het Jaar.  Black Acid is klaar voor meer.

47404

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media