Terug

Oktoberfest

Tickets
Oktoberfest

Oktoberfest

Heimatkapelle Die Darmstädter Hübsch

Tickets
Cover/Tribute Metal/Punk/Heavy Pop/Rock Concerten Evenementen en Festivals
Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

Je hoeft natuurlijk niet helemaal naar Duitsland voor een feestje… Trek je lederhose of dirndl uit de kast en kom lekker drankjes drinken aan onze biertafels op ons Oktoberfest. Een té leuk feestje met Bier, Bretzel, Bratwurst en geweldige Duitse covers. Van 15.00 uur tot een uurtje of 20.00 uur, dus der Höhepunkt ist schön früh!

Alle grote Duitse hits hebben twee dingen gemeen: iedereen kan ze meezingen én Heimatkapelle Die Darmstädter Hübsch speelt ze allemaal. Allemaal? Ja, echt allemaal! Van Rosamunde tot Rammstein, van Immer Wieder Sonntags tot Unbeschreiblich weiblich. 

Al ruim twintig jaar is de Noord-Hollandse band een begrip in feestvierend Nederland. De sympathieke helden van het Duitse lied stonden op Paaspop, de Nacht van Assen, Oktoberfeesten en vele podia in binnen- en buitenland. Overal serveert de Hübsch, zoals de band liefkozend door de fans genoemd wordt, hun (stijl)grenzeloze mix van Duitse specialiteiten. Een feestdis met schlager-specialiteiten, krautrock-knallers, bruisende Neue Deutsche Welle-hits en honingzoete jaren 50-klassiekers.

Bier, Bretzel en Bratwurst

Een Oktoberfest is geen Oktoberfest zonder de typisch Duitse snacks. Natuurlijk verkopen we de lekkerste Brezel und Bratwurst. En het goudgele gerstenat is het Beierse Hacker-Pschorr, een geliefd Duits bier van de Paulaner Brauerei in München.

Tickets en tafels

Een ticket voor het Oktoberfest kost €25 per persoon. Ga je met vrienden? Reserveer bij “Actie” dan meteen je eigen tafel voor max. 8 personen en betaal slechts € 90. Dat is incl. gratis een halve liter bier per persoon. Wees er snel bij, want op = op!

Nieuws en aankomende events van C. in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg C. op social media