Terug

Mylou Frencken - UitopdeDag

Tickets
Mylou Frencken - UitopdeDag

Mylou Frencken - UitopdeDag

Minnares

Met interview Hoofddorpse succesauteur Murat Isik
Tickets
Chansons/Singer-Songwriter UitOpDeDag Serie Theater Concerten Theaterconcert
Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

Minnares: Mylou Frencken wil het graag zijn. Op háár voorwaarden. Op háár manier. 

Journalist Frenk van der Linden interviewt schrijver Murat Isik over de liefde en zijn nieuwe roman In de mist van Golden Gate Park voorafgaand aan de voorstelling.

Vroeger was een minnares een vrouw met macht, aanzien, glamour (en een paleisje). Maar waar was de liefde? Minnaressen van nu worden gezien als vrouwen voor wie de liefde vaak bestaat uit lust en lijden. Ze smachten en wachten op hun moment, dat nooit komt. 

Maar een minnares, vindt zangeres en cabaretière Mylou Frencken, is zoveel méér. In haar nieuwe voorstelling geeft zij het woord haar ware betekenis terug. Openhartig onderzoekt ze de Kunst van het Beminnen – inspiratie, lering en vermaak puttend uit grote en tragische minnaressen als Madame de Pompadour, Marilyn Monroe, Mata Hari en Monica Lewinsky. 

  • Liedjes van Mylou Frencken (‘Met het Mes op Tafel’ en initiator van het Haarlemse Theater de Liefde) werden verschillende keren genomineerd voor de Annie M.G. Schmidt-prijs.

Mylou en Murat over minnaressen en de liefde

Bejubeld cabaret en een schitterende roman tezamen in één theaterprogramma.

In het voorprogramma van Minnares interviewt journalist Frénk van der Linden de Hoofddorpse succesauteur Murat Isik (enkele jaren terug onderscheiden met de Libris Literatuur Prijs voor zijn roman Wees onzichtbaar) over zijn jongste boek, In de mist van Golden Gate Park. Ook gaat het in deze epische vertelling over over de moeizame zoektocht naar een evenwicht tussen een grote liefde en het behouden van persoonlijke vrijheid.  

Liedkunst en literatuur komen samen in deze unieke matinee-voorstelling, georganiseerd door boekhandel Stevens en Cpunt. 

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media