Terug
My Generation presents Vanilla Bluesband

My Generation presents Vanilla Bluesband

Mix van blues-, rock- en popklassiekers
Blues/Roots Concerten

Wilt u op uw ‘oude dag’ niet stilzitten en heeft u een liefde voor muziek? Dan zijn de activiteiten van My Generation in Hoofddorp misschien iets voor u! My Generation is er voor iedereen die zich door leeftijd niet laat hinderen. Deze middag is er gezellige live muziek met de Vanilla Bluesband.

De Vanilla Bluesband hoopt met hun muziek iedereen op de dansvloer te krijgen. De band speelt een mengeling van blues en rock, met bijvoorbeeld klassiekers van Cream en Clapton maar ook minder bekende juweeltjes zoals van Danielle Nicole. 

De vijf man sterke formatie Vanilla Blues bestaat uit leden met al enige (levens) ervaring; een vrolijke groepje dat al heel wat optredens achter de rug heeft en uitkijkt naar meer. Hun doel is gezellig musiceren en ook anderen hiervan te laten genieten. Het wordt een middagje heerlijk ongedwongen genieten van de parels uit de rijke muziekgeschiedenis van de jaren 60 tot heden. De band bestaat uit Dineke (zang), Peter en Hans op gitaar, Jurgen (bas) en Willem (drums).

De Vanilla Bluesband treedt op in het café van C. op donderdag 2 februari. Aanvang 15:00 uur. De toegang is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt gewaardeerd.

My Generation
My Generation organiseert elke donderdagmiddag activiteiten in C. aan het Raadhuisplein 5 in Hoofddorp, maar regelmatig gaan we ook op stap naar andere mooie locaties in Haarlemmermeer. Alle vaste, wekelijkse My Generation-activiteiten zijn gratis toegankelijk. Zie de agenda hieronder en kom vooral gezellig langs!

My Generation is een samenwerking tussen C. en Amstelring. Heeft u vragen dan kunt u contact met ons opnemen. We zijn blij met alle ideeën, suggesties of gewoon een prettig gesprek. Dat kan via e-mail aan mygeneration@amstelring.nl, via de WhatsApp-groep of via tel. nr. 06-14646643. Tot ziens!

Tot snel, groet Roos, Mara, Onno, Misha

Bekijk de agenda

Het laatste nieuws en aankomende events van C. in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg C. op social media