Terug

My Generation presents Laura Fygi

Tickets
My Generation presents Laura Fygi

My Generation presents Laura Fygi

Standards, ballads en chansons van internationale allure
Tickets
Soul/Funk/Jazz Chansons/Singer-Songwriter Topklasse Concerten

Overal waar Laura Fygi komt is ze een exotische verschijning, maar één ding valt vooral op: die uit duizenden herkenbare stem waarmee zij wereldwijd harten stal. Een carrière die 30 jaar en 17 albums omvat… Laura Fygi kan trots zijn op wat ze heeft bereikt. Maar deze jazzdiva is voorlopig nog niet uitgezongen! Op 30 maart staat zij op de planken van het poppodium van C.

Laura Fygi treedt op met diverse begeleidingsorkesten en heeft inmiddels in heel Europa, Zuid-Amerika en Azië haar zangkunsten vertoond. Ze slaagde er zelfs in om de Chinese markt te veroveren, een unieke prestatie voor een Nederlandse zangeres. Haar stem en voorkomen houden hun onveranderlijke klasse. Ze klinkt omfloerst, met de fantastische dictie en timing van Peggy Lee en de intimiteit van Julie London.

Na haar dancehits met meidengroep Centerfold in de jaren tachtig bewandelde Laura vele muzikale wegen: jazz, latin, chansons, geen genre is haar vreemd en dit leverde samenwerkingsverbanden op met grootheden als Toots Thielemans, Michel Legrand en Michael Franks. Ook won zij een Edison, ontving ze diverse gouden en platina platen en speelde zij in Singapore zelfs de hoofdrol in haar favoriete musical Victor/Victoria.

Laura Fygi's performance is van internationale allure, haar passie voor muziek is onverminderd groot en ze verruilt met evenveel plezier het wereldtoneel voor een kennismaking met Hoofddorp voor een heerlijke middag vol standards, ballads en chansons. 

Donderdag 30 maart wordt Laura Fygi ondersteund door drie topmuzikanten: Jean Louis van Dam (toetsen), Edwin Corzilius (bas) en Frits Landesbergen (drums).

Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

Nieuws en aankomende events van C. in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg C. op social media