Terug
My Generation

My Generation

Voor ouderen met een liefde voor muziek!

Wilt u op uw ‘oude dag’ niet stilzitten en heeft u een voorliefde voor muziek? Dan is My Generation misschien iets voor u! Elkaar informeel ontmoeten, samen naar optredens, dansen, zingen in een rockkoor of spelen in een band: My Generation is er voor iedereen die zich door leeftijd niet laat hinderen.

My Generation is een samenwerking tussen Amstelring Dagbesteding en Cpunt. Elke maand is er keuze uit meerdere leuke activiteiten. Elke donderdagmiddag bent u van harte welkom in het Café van Cpunt voor een drankje, praatje en natuurlijk een plaatje. Het programma is gevarieerd, met live muziek, lezingen en diverse workshops.

Benieuwd naar het programma? Onderaan deze pagina vindt u de agenda en enkele uitgelichte evenementen. Of meld u aan voor de nieuwsbrief en u blijft automatisch op de hoogte. Heeft u begeleiding nodig? Neem contact met ons op en we kijken wat mogelijk is.

Meezingen in het rockkoor 
Heeft u weleens in een rockkoor willen zingen? Iedere donderdag zingen we de longen uit het lijf, onder bezielende leiding van dirigent Boris Kothuis, bekend van de popkoren in Haarlem, Hoofddorp en Amstelveen. U bent van harte welkom om mee te doen. Geen Nederlandstalige ‘verpleeghuishits’, maar lekkere stevige pop- en rocknummers. Een gouden stem of zangervaring is absoluut geen vereiste, goede zin des te meer!

Spelen in een band
Altijd al in een band willen spelen? Zin om die gitaar weer van zolder te halen? Wacht niet langer, en speel lekker mee! Laat ons weten wat u kunt en wilt, en wij helpen u te zoeken naar de juiste bandmaatjes. Samen kunt u gaan oefenen in één van de professionele oefenruimtes. Lekker samen aan de slag, of onder leiding van een bandcoach, alles is mogelijk! Mensen die al een tijd niet meer gespeeld hebben, onzeker zijn, of hun mogelijkheden willen uitbreiden kunnen een opfriscursus volgen.

Informatie of ondersteuning
Heeft u vragen of heeft u ondersteuning nodig om aan onze activiteiten mee te kunnen doen?  Of bent u juist bereid om iemand onderweg op te halen die minder mobiel is? Neem dan contact op via mygeneration@amstelring.nl of telefonisch met Misha de Jong via 06-14646643.

Gewoon gezellig: Buurtcafé - do 8 feb
BUURT, wie kent het woord niet… We hebben allemaal wel associaties met ’n buurt, het buurtgevoel, even buurten, in de buurt zijn, het ons kent ons, het middel- en verzamelpunt en een plek waar je
graag wilt zijn. Deze middag zijn we weer op de vertrouwde plek, maar wel in een compleet nieuw jasje! Gelukkig zijn wij nog dezelfde en kunnen we nog steeds genieten van gezelligheid en goed gezelschap. Ook even ongedwongen kletsen, borrelen, lachen en ontspannen, komt dan gerust even langs?

Disco als vanouds - do 15 feb
Het gezelligste dansfeest met alle videoclips!
Met voorsprong de leukste dansvloer voor jou!. DJ Casper van The Clip Club heeft zich verdiept in de popcultuur van de jaren 60,70 en 80. Hij laat niet alleen de beste nummers van toen horen maar ook nog eens vergezeld van prachtig beelden. Een vrolijke ervaring waarvan je stil kan genieten of juist helemaal los kan gaan op de dansvloer, de keuze is aan jou!

Workshop ‘Mindfulness’ - do 22 feb
Mindfulness is een aandachtsgerichte training. Ook als je je aandacht helemaal op iets richt, word je altijd nog wel afgeleid. Door je eigen gedachten of door iets wat in je omgeving gebeurt. Dat is heel normaal. Tijdens een mindfulnesstraining leer je dat op een niet-oordelende manier opmerken en accepteren. En dat blijkt te werken tegen allerlei klachten zoals angst, stress of piekeren of je gewoon prettiger voelen. Want door meer in het moment te leven kun je meer genieten, ervaar je meer rust, ruimte en balans. Er hoeft niets bereikt te worden. Alles wat nodig is, is in het hier en nu aanwezig. Ook eens proberen? Dat kan tijdens deze informele workshop gegeven door mindfulnesstrainer Geert Kieboom maar wel even aanmelden via: mygeneration@amstelring.nl

Pubquiz - do 29 feb
Een pubquiz bij My Generation in het café van Cpunt, dat wordt lachen! Triviale weetjes, kamervragen, brute breinbrekers, vers wereldnieuws of smeuïge juice. In verschillende doldwaze rondes vol beeld en geluid worden de hersenen van jou en je team op de proef gesteld. Ben je stressbestendig, snel of slim? Dan maak je misschien wel kans op een prijs. Of niet… Want echt elk onderwerp kan aan de orde komen. Van aardvarkens tot zeepaardjes. Van ABBA tot Jay-Z. Van Nobelprijzen tot politiek, of van Tourwinnaars tot worteltrekken. Dit is een pubquiz voor iedereen die weet dat er veel meer is wat je niet weet!
Aanmelden verplicht: vorm een team tussen de 3 en 6 personen en meld je aan via mygeneration@amstelring.nl

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media