Terug
My Generation

My Generation

Voor ouderen met een liefde voor muziek!
Lezingen en Bijeenkomsten

Wilt u op uw ‘oude dag’ niet stilzitten en heeft u een voorliefde voor muziek? Dan zijn de activiteiten van My Generation in Hoofddorp misschien iets voor u! Elkaar informeel ontmoeten, samen naar optredens, dansen, zingen in een rockkoor of spelen in een band: My Generation is er voor iedereen die zich door leeftijd niet laat hinderen. 

My Generation organiseert elke donderdagmiddag activiteiten in C. aan het Raadhuisplein 5 in Hoofddorp, maar regelmatig gaan we ook op stap naar andere mooie locaties in Haarlemmermeer. Uitgangspunt is een plek te creëren waar iedereen welkom is en iedereen zichzelf kan zijn. Een informele plek om elkaar te ontmoeten en te genieten van leuke activiteiten. Zo blijven we onze bezoekers verrassen met bijzondere (muzikale)gasten, workshops, muziek en andere culturele uitingen. Naast de wekelijkse ontmoeting in het café zijn er ook het My Generation Rockkoor en verschillende rock-, pop- en bluesbands.

Alle vaste, wekelijkse My Generation-activiteiten zijn gratis toegankelijk. Zie de agenda hieronder en kom vooral gezellig langs!

My Generation is een samenwerking tussen C. en Amstelring. Heeft u vragen dan kunt u contact met ons opnemen. We zijn blij met alle ideeën, suggesties of gewoon een prettig gesprek. Dat kan via e-mail aan mygeneration@amstelring.nl, via de WhatsApp-groep of via tel. nr. 06-14646643. Tot ziens!

Tot snel, groet Roos, Mara, Onno, Misha

Het laatste nieuws en aankomende events van C. in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg C. op social media