Terug
Michiel Borstlap plays Herbie Hancock

Michiel Borstlap plays Herbie Hancock

Soul/Funk/Jazz Concerten

Veelzijdigheid, virtuositeit, showmanship, zakelijk pienter en een bevrijdende lak aan genres of hokjes. Typisch Michiel Borstlap. Exact deze kwalificaties gelden ook voor jazzmaestro Herbie Hancock, die ooit met Wayne Shorter een stuk van Michiel op plaat zette! Het concert van Borstlap op 26 mei in het poppodium van C. staat in het teken van de muziek van Herbie Hancock. Nu zelf een gevestigde naam eert Michiel de man die hem vaak de weg mocht wijzen. Borstlap Plays Hancock.

Het moest ervan komen. Het kon niet uitblijven. Michiel Borstlap werkt al een flinke tijd aan een inmiddels imposante carrière. Naast de hoge kwaliteit van zijn werk is het opvallend hoe veelzijdig hij is als musicus en componist. Bijzondere projecten, opmerkelijke samenwerkingsverbanden en een stroom aan succesvolle releases: met wortels in de traditie van de jazz, een eigenopvatting over fusion, pop/rock-georiënteerde muziek, impressionisme en natuurlijk de soloprojecten, onder meer met die prachtige oude piano waarmee het allemaal begon.

Na een aantal prachtige, vaak ook intieme en kwetsbare soloprojecten ging het weer kriebelen: alleen is maar alleen, dus Michiel gaat weer met een eigen band werken om grootmeester Hancock op gepaste wijze te eren. Hancock is iemand die van grote invloed is geweest op Michiel, die daar terecht geen geheim van maakt. Net als Hancock is ook Michiel steeds op zoek naar die verrassende volgende stap in zijn artistieke ontwikkeling. Daarom is deze ode eigenlijk geen verrassing, het moest er van komen. En zo geschiedde.

Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

Het laatste nieuws en aankomende events van C. in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg C. op social media