Terug

Martijn Crins

Tickets
Martijn Crins

Martijn Crins

Mesthoop

Tickets
Theater Cabaret/Stand-up/Comedy
Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

Eindelijk is het zover. 

Veertien jaar nadat hij zowel de jury- als de publieksprijs op het Cameretten Festival won, speelt Martijn Crins zijn eerste solo. Via theater, film, muziek, voetbalkantines, de nodige kroegen, natuurgebieden en gemoedstoestanden, is hij terug als cabaretier. In ‘Mesthoop’ smijt Crins zich met plezier in de drek van het leven. Hij speelt gitaar, zingt, acteert en vertelt. Over opgroeien in een Limburgs dorp en je verloren voelen in de grote stad. Van onbeholpen vaderschap tot Alfons de Moppenman. 
‘Mesthoop’ is een bonte aaneenschakeling van sketches, liedjes en verhalen. Een energieke, associatieve zoektocht naar het antwoord op die ene vraag: hoe moet dat eigenlijk, leven?

• “geweldige sketches...hij [is] terug als comedian. Naast de sketches zijn sommige van zijn persiflages briljant.” – Trouw
• “zowel bijzonder vermakelijk als verfijnd emotioneel…in het rijtje met Theo Maassen en Ronald Goedemondt” – Theaterkrant

  • Op 23 november wordt de podcast KUIEREN MET HENRY EN MARTIJN van Henry van Loon en Martijn Crins gelanceerd op diverse platforms door het podcastbedrijf De Stroom. Iedere donderdag verschijnt een nieuwe aflevering van het duo. Hier bekijk je een teaser.

"geweldige sketches...hij [is] terug als comedian. Naast de sketches zijn sommige van zijn persiflages briljant."

Trouw
46363

"geslaagd debuutprogramma Mesthoop…zowel bijzonder vermakelijk als verfijnd emotioneel…in het rijtje met Theo Maassen en Ronald Goedemondt: fel, beweeglijk, associatief, en niet te beroerd om in de onderbuik van het publiek en van hemzelf te poeren…een complete, veelzijdige cabaretier"

Theaterkrant.nl
46363

"'Crins zet een show neer, waarin hij laat zien in de voetsporen van mannen als Theo Maassen, Hans Teeuwen en Ronald Goedemondt te kunnen treden met sterke observaties, zelfspot en grappen die niet geschikt zijn voor al te tere zieltjes"

De Limburger
46363

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media