Terug

Mart Hoogkamer

Wachtlijst
Mart Hoogkamer

Mart Hoogkamer

Met een lach en een traan… Wachtlijst
Nederlandstalig Concerten Voorstellingen Theaterconcert

Een feelgood show bestaande uit de grootste Engelstalige evergreens zoals ‘She Believes In Me’, ‘Hurt’, ‘All By Myself’ en ‘Unchained Melody’ maar daarnaast natuurlijk ook zijn Nederlandstalige muzikale herinneringen die hij van huis uit heeft meegekregen.

Zijn naam is Mart Hoogkamer, 24 jaar oud. Mart domineert momenteel alle media, hitlijsten en radio- en TV-stations en hij verbreekt werkelijk ieder record met de nummer 1 gimmickplaat getiteld ‘Ik ga zwemmen’. 

Hij is een Nederlandse volkszanger en ras-entertainer in hart en nieren en liefhebber van zowel Nederlandstalige muziek als Engelstalige evergreens. Vorig jaar zomer ging hij viral op social media en kreeg hij wereldwijd aandacht door tientallen miljoenen streams met zijn vertolking van ‘Unchained Melody’. 
Met zijn sympathieke uitstraling verovert hij in rap tempo ieders hart. In seizoen 22/23 is hij van september tot en met december met een 7-koppige live-band te zien in de Nederlandse theaters met zijn show ‘Met een lach en een traan…`. 


Deze voorstelling is verplaats van 26 okt 2022 naar 8 maart 2023. Ticketkopers hebben op 25 okt een mail van ons ontvangen.
 

Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

Het laatste nieuws en aankomende events van C. in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg C. op social media