Terug

Marc Rizzo

Tickets
Marc Rizzo

Marc Rizzo

Guitar Clinic

Masterclass van de leadgitarist van Soulfly, Ill Niño e.a.
Tickets
Metal/Punk/Heavy Workshops en Masterclasses
Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

Maak kennis met Marc Rizzo, leadgitarist bij onder andere Soulfly, Ill Niño, Cavalera Conspiracy en van zijn eigen solo-albums! Tijdens deze guitar masterclass maak je kennis met zijn muziek, verhalen en krijg jij de unieke kans om tips & tricks van deze grootmeester te ontvangen! Uiteraard bestaat er ook de mogelijkheid om vragen te stellen en vindt er een korte meet & greet plaats na afloop.

Marc Rizzo is een Amerikaanse muzikant, die tot 2020 vooral bekend was als leadgitarist van de metalband Soulfly. Hij is tot nu toe op acht Soulfly-albums te horen geweest: Prophecy, Dark Ages, Conquer, Omen, Enslaved, Savages, Archangel en Ritual. Hij heeft ook vier instrumentale soloalbums uitgebracht; Colossal Myopia, The Ultimate Devotion, Legionnaire, en Rotation.

Hoewel hij voornamelijk wordt beschouwd als een metalgitarist, toont Rizzo's solowerk een breed scala aan stijlen, waarbij elementen van hardrock, metal, jazz, klassiek en flamencogitaar worden gecombineerd. In 2007 was hij de headliner van zijn eerste Amerikaanse tournee, met uitverkochte zalen door het hele land. In 2008 werden Rizzo's twee soloplaten uitgebracht onder Shrapnel Records.

48128

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media