Terug

Maartje en Kine

Tickets
Maartje en Kine

Maartje en Kine

SNEEUWBEESTEN

Tickets
Voorstellingen Cabaret/Kleinkunst/Stand-up
Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

Het hypermuzikale cabaretduo Maartje & Kine neemt je mee in een een wervelend midwinterfeest met  kerstklassiekers, magische sages, poëzie én kolder.
 

SNEEUWBEESTEN is een voorstelling voor volwassenen maar is ook geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar.

Overal en nergens strijken ze neer om je te laten horen en zien hoe men op alle continenten het feest van het Licht viert. Dit belooft een rijke avond te worden vol poëzie, kolder, kerstklassiekers én magische sages. Bovendien zijn er gastoptredens van bekende en onbekende Nederlanders. En alsof dit nog niet genoeg is, zal in elke stad het lokale zangkoor het duo vergezellen. Kortom: SNEEUWBEESTEN is een flonkerende voorstelling voor de donkere dagen.

Maartje & Kine houden evenveel van Schubert als van Frans Bauer. Ze zijn even gek op Mariah Carey als op de rituele samenzang van de boventoon-zingende Mongolen. Het duo blinkt uit in de combinatie van klassieke én hypermoderne muziek. Hun voorstellingen zijn humoristisch én ontroerend. Virtuoos én verrukkelijk plat. Samen spelen ze meer dan twintig instrumenten, waaronder de banjo, viool, piano, accordeon, balalaika, zingende zaag, autoharp en neusfluit.

  • Je kunt deze podiumbeesten kennen van Maartje & Kine Buigen Niet - over hun roadtrip naar Noorwegen in coronatijd, hun optredens bij Khalid & Sophie, Tijd voor Max en Opium op Oerol. Ze treden zowel op bij Podium Klassiek als voor de popliefhebbers op Lowlands, Zwarte Cross en Paaspop.

 

• “Anderhalf uur puur genieten”

Theaterparadijs

Nieuws en aankomende events van C. in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg C. op social media