Terug

Loonaloop & PYN

Tickets
Loonaloop & PYN

Loonaloop & PYN

Bedwelmende elektronische dance met organische klanken
Tickets
Elektronisch/House/Techno Concerten Clubavonden en Dansfeesten
Loonaloop & PYN

Loonaloop & PYN

Bedwelmende elektronische dance met organische klanken
Tickets
Elektronisch/House/Techno Concerten Clubavonden en Dansfeesten

Een lekker dansbare double bill vanavond! Het Australische Loonaloop is een graag geziene act in het internationale club- en festivalcircuit met hun bedwelmende trip langs diverse stijlen van elektronische dance, verrijkt door de organische klanken van traditionele instrumenten. En muzikant, dj en producer PYN neemt je mee op reis door haar leven met een soepele mix van eighies synth-pop en nu-disco.

Al sinds 2003 is het Australische Loonaloop een graag geziene act in het internationale club- en festivalcircuit, met optredens op onder meer Glastonbury, Dance Valley en Big Day Out, en als headliners op talloze andere festivals in Europa. Zo dansten de bezoekers van The Big Green Gathering, Blijfestijn, Global Beat, Knochengorroch Festival en The World Body Painting Festival op de elektronische klanken van de band.

Loonaloop is het best te omschrijven als een organische liveband die elektronische muziek maakt. Het kenmerkende geluid van Loonaloop wordt gedreven door een combinatie van traditionele instrumenten. Drums, didgeridoo, viool en zang versmelten met synths, samples en loops. De muziek is een reis langs de verschillende stijlen van moderne elektronische dansmuziek, van drum-'n-bass en psy-trance tot dub, gypsy en world house. Loonaloop staat bekend om hun bedwelmende, energieke live optredens. 

“Mesmerizing!... this crew are a unique and powerful act, with a profound ability to seduce and transport the audience, and get the dance floor totally rocking!”
– Mixmag (UK)

Met haar mix van eighties synth-pop en nu-disco neemt artiest, dj en producer PYN je mee naar haar favoriete moment in het leven. Dat moment op een muziekfestival waar een vochtige dag een zweterige nacht wordt. PYN bezit een tijdmachine vol met synthesizers, gitaren en DJ-apparatuur, en daarmee kan ze je laten terugreizen naar de jaren tachtig wanneer ze maar wil.

Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

Nieuws en aankomende events van C. in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg C. op social media