Terug

Little Lilith

Tickets
Little Lilith

Little Lilith

De sensationele Japanse metalband Little Lilith is eindelijk in Nederland

Tickets
Metal/Punk/Heavy Concerten
Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

Van Japan naar Europa

De sensationele metalband Little Lilith is eindelijk in Nederland en staat op het punt om de podia in vuur en vlam te zetten! Dit is jouw kans om de meest opwindende, rauwe en intense muzikale ervaring van het jaar te beleven.

Little Lilith bestaat al sinds 2018, maar de female djent metal band uit Tokio, Japan komt nu voor het eerst naar Europa! De afgelopen jaren werd de band bestempeld als nieuwkomer-ontdekking van de afgelopen jaren. Ze staan bekend om hun onvergetelijke goede melodieën, agressief metalgeluid en teksten die licht zoeken in de wereld van luisteraars die hoop in de toekomst zijn verloren. De luisteraars zijn gefascineerd door de djent en luide songs met zevensnarige gitaar en vijfsnarige bass.

In 2021 hernieuwde de band zich en maakte haar debuut met nummer ‘Ladybug’.  Sindsdien staan er meerdere singles en EP’s op naam van de dames, waaronder ‘STRIKE’ uit 2022. De muziekvideo van ‘STRIKE’ is al meer dan 400.000 keer afgespeeld. In 2023 kwam publiek van over de hele wereld naar de shows in Japan, en nu is het tijd om Europa te veroveren!

Meet & Greet/arrangement ticket: 
Wil je de dames van Little Lillith graag ontmoeten? Koop dan een Meet & Greet-ticket. Dit ticket geeft je voor het openen van de deuren de mogelijkheid om de band te ontmoeten, op de foto te gaan en merchandise te laten signeren.

Nieuws en aankomende events van C. in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg C. op social media