Terug

Lieve Vrienden, Familie, Genodigden

Tickets
Lieve Vrienden, Familie, Genodigden

Lieve Vrienden, Familie, Genodigden

Jan Hulst & Daan Heerma van Voss / Theater Bellevue & Theater Oostpool

Tickets
Voorstellingen Toneel/Muziektheater
Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

Een zoon heeft één nacht de tijd om zijn overleden vader recht te doen door de begrafenistoespraak te schrijven die alleen hij kan schrijven, de waarheid over zijn vader, wiens dood door zelfdoding met geruchten en roddels is omgeven. Over een nacht waarin er een begrafenisspeech geschreven moest worden en een beste vriend die hielp schrijven.
Een verschrikkelijk dierbare nacht.

Drie jaar geleden zakten Jan Hulst en Daan Heerma van Voss eens door. De jenever vloeide, de ernst nam toe. Ze spraken over de zaken waar het echt om gaat: liefdesverklaringen en afscheidsbrieven. Hulst vertelde hem over de dood van zijn moeder. Over een nacht waarin er een begrafenisspeech geschreven moest worden en een beste vriend die hielp schrijven. Het was een van de meest verschrikkelijke nachten van zijn leven maar ook een van de meest dierbare

Nooit was een vriendschap zo oprecht en waardevol. Heerma van Voss zei dat Hulst er een toneelstuk van moest maken. Hulst antwoordde daarop: ‘doe jij dat lekker’. Zo geschiedde. Het is een unieke, intieme samenwerking. Een toneelstuk over vriendschap, levens die voorbij gaan, liefde die blijft, en de woorden die we kiezen als we eigenlijk niet weten wat te zeggen.

  • Spel: Thomas Höppener, Tim Linde, Jolanda van den Berg, Jessie Holtkamp
44428

Nieuws en aankomende events van C. in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg C. op social media