Terug

Laura van Dolron

Tickets
Laura van Dolron

Laura van Dolron

De Uitnodiging

A straight edge midlife love story
Tickets
Vriendinnenavond Serie Theater Toneel/Muziektheater
Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

Na de succesvolle tournee van Geen verhaal is Laura van Dolron terug met een ode aan de liefde.

In 2021 maakte Laura van Dolron Geen verhaal, over de scheiding. 
In 2022 maakt Laura van Dolron De Uitnodiging, een ode aan haar nieuwe liefde. 

Laura schreef een ode aan Mark. Aan liefde na scheiding. Over je hart openen. Nog een keer. En nu echt helemaal. Een ode aan haar geliefde en alle mensen die ondanks bindings- en verlatingsangst de sprong weer wagen. De Uitnodiging: een feel good voorstelling voor getekende mensen.

Elk moment in je leven is een uitnodiging om de liefde opnieuw toe te laten. Om te spreken of te zwijgen, te troosten of te breken, een hand vast te pakken of in het licht te stappen. Luister naar je leven en neem De Uitnodiging aan. 

Zoals bij elk van haar voorstellingen gebruikt Laura zichzelf ook voor deze voorstelling als menselijk laboratorium. Genadeloos openhartig en nieuwsgierig onderzoekt ze de wereld via zichzelf en zichzelf via de wereld. Grote vragen maakt ze klein door ze op zichzelf te betrekken en het meest persoonlijke wordt universeel door de poëtische, herkenbare manier waarop zij het beschrijft.  


Deze voorstelling is onderdeel van de serie Katja's Keuze. De serie is reeds gestart en kan niet meer worden aangeschaft.

 


Voorstellingen gekocht in een serie kunnen niet worden geretourneerd. 
Deze voorstelling is gewijzigd van ‘Heel’ naar ‘De Uitnodiging’. Ticketkopers hebben bericht van ons ontvangen per mail.

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media