Terug
Kunstbende DJ-workshop met DJ Rockafellababe

Kunstbende DJ-workshop met DJ Rockafellababe

I.s.m. met UP TO YOU en Dutch DJ University

Aanstormend talent Workshops en Masterclasses

Wil jij meer skills leren op het gebied van draaien voor publiek? Connecten met de crowd en werken aan je stage presence tijdens de set? 

DJ Rockefellababe deelt tijdens deze workshop in de kleine zaal van Cpunt haar ervaring, tips en skills met je op dit gebied! We gaan samen aan de slag zodat je met nog meer zelfvertrouwen, skills en saus voor de DJ-set staat. Ben je erbij? Meld je aan voor de workshop via Kunstbende.nl.

Deejaycontest
Deze workshop is i.s.m. met UP TO YOU Events en de Dutch DJ University. Zij organiseren een week na deze workshop een Deejaycontest waarbij je kans maakt om te draaien op een editie van UP TO YOU. Aanmelden voor de deejaycontest kan via een DM naar @upto_youevents. Je kan meedoen met de workshop zonder aan de wedstrijd mee te doen.

Over DJ Rockefellababe
DJ Rockefellababe pakt je in met haar sexy sound en swingende vibes. Tijdens haar Caribische set neemt ze je mee naar een tropisch eiland langs verschillende moods en stijlen. Je kunt niet anders dan dansen op de verfrissende muziekkeuze van deze Amsterdamse DJ. Door haar aanstekelijke energie achter de draaitafels is haar talent niet onopgemerkt gebleven. Zo stond Rockafellababe op events als Jamrock, Encore, Amsterdam Open Air en Parels Van De Stad, waar het tentdak eraf ging.

Er is plek voor maximaal 15 deelnemers dus wees er snel bij! Aanmelden doe je via Kunstbende.nl 

47394

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media