Terug

Joey & Dave

Tickets
Joey & Dave

Joey & Dave

Stille oorlog

Tickets
Aanstormend talent Theater Cabaret/Stand-up/Comedy
Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

Na het behalen van de Cameretten finale in 2022 komen de broers Joey en Dave met hun eerste avondvullende programma Stille Oorlog

In deze cabaretvoorstelling kijken ze terug op hun kindertijd, met in het bijzonder de (vecht)scheiding van hun ouders. Wat was de impact? Hoe beïnvloedt het hun relatie? Al snel blijkt dat ze dezelfde herinneringen totaal anders heb-ben beleefd en zet de scheiding alles weer op scherp. De doofpot gaat open en oude wonden beginnen te bloeden. Kortom, een vermakelijk tafereel om naar te kijken!

Biografie Joey & Dave:
Humor is voor de broers Joey en Dave altijd al een manier geweest om heftige levensgebeurtenissen te verzachten, bespreekbaar te maken of op z’n minst zwaar te ontkennen. Een familietrekje. Toch zijn de verschillen groot. Joey voelt zich als oudere broer verantwoordelijk voor alles. Dave gaat iedere vorm van verantwoordelijkheid graag uit de weg.

In 2022 haalden ze met hun eerste theaterprogramma Verbrand Je Vingers Niet - een scherpe voorstelling over de dood van hun vader - de finale van het Cameretten festival. In het theater willen ze vooral persoonlijke verhalen delen, herkenbare situaties creëren, moeilijke thema’s bespreekbaar maken en pijnlijke verschillen bloot leggen.
 

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media