Terug
IVY

IVY

& de rest

Tickets
Voorstellingen Cabaret/Kleinkunst/Stand-up Toneel/Muziektheater
Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

We zitten de hele tijd in groepen. Op ons werk, op verjaardagen, in de supermarkt, in de maatschappij, in de wereld. Vergeten we door al dat ‘ge-wij’ niet een beetje onze ‘ik’? Juist met onze ‘beste ik’ doen we het meest voor het ‘grote ons’. Ofzo. 

Hoe doe je dat eigenlijk, onderdeel zijn van iets? En wat als je individuele belangen recht tegenover die van de groep staan? ‘& de rest’ is een ode aan de individualiteit. Een humoristische muziektheatervoorstelling over groepsdrang, waarin hilarische, ongemakkelijke en herkenbare scènes worden afgewisseld met vierstemmige versies van bekende én minder bekende nummers. Denk aan The Beatles en Coldplay, maar ook aan Duncan Laurence en Stromae. Kom lachen, wegdromen, wakker schrikken en genieten. Maar laat je vooral verrassen, door IVY.

  • IVY: Arianne Abbestee, Simone Breukink, Tessa Jimmink, Fardoe Swaanswijk. Voorheen De Meisjes met de Wijsjes. “We zijn het nog steeds, maar net wat cooler laat maar zeggen. In nog sexiere outfits, nieuwe arrangementen, die ook in andere talen mogen én onder een nieuwe naam.”

 

Nieuws en aankomende events van C. in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg C. op social media