Terug

Hans Dulfer

Tickets
Hans Dulfer

Hans Dulfer

Dulfer! Total Response - Tour 2024

Tickets
Soul/Funk/Jazz Concerten
Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

Saxofonist Hans Dulfer (82) gaat nog altijd als een speer. Niet alleen stond hij afgelopen najaar weer een week met dochter Candy in de Blue Note Club in Tokyo, met zijn nieuwe band Total Response speelt hij de Nederlandse festivals en zalen plat.

Wie is er niet groot geworden met de genadeloze saxsound van Hans Dulfer? Met zijn roemruchte en vooruitstrevende formaties (o.a. Perikels, Reflud, Big Boy) heeft hij zich opgewerkt tot de bekendste saxofonist van Nederland. Daarnaast stond hij aan de wieg van de Nederlandse jazzscene, als organisator van legendarische concerten in Paradiso, als adviseur voor het North Sea Jazz Festival en als mede-oprichter van het Bimhuis.

Muzikaal heeft Dulfer zich altijd in de voorhoede bewogen. Hij speelde psychedelische free jazz, o.a. met Groep 1850, met de Perikels creëerde hij de eerste Nederlandse wereldmuziek, hij was de eerste jazzmuzikant die met house-dj’s samenwerkte en in de jaren negentig bereikte hij als vijftiger popsterstatus tot in Japan met de unieke mix van heavy gitaren, beats en sax van de plaat Big Boy. 

Dulfer speelt tot op de dag van vandaag het liefste live, op de meest uiteenlopende plekken en met niet aflatende energie. Zoals met Dulfer! Total Response, een all-star bezetting met het puikje van de Nederlandse muziekscene. Deze band heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een genadeloze en tegelijk speelse unit vol speelplezier en energie. De band speelt nieuwe nummers en eigenwijze bewerkingen van Dulfer-klassiekers, met de onwrikbaar uitdagende sax van Dulfer in de hoofdrol.

Deze show is verplaatst van vrijdag 2 juni 2023 naar vrijdag 9 februari 2024. Ticketkopers hebben op 30 mei 2023 bericht van ons ontvangen per mail.

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media