Terug

George en Eran Producties & Club Classique

Tickets
George en Eran Producties & Club Classique

George en Eran Producties & Club Classique

LEVEN

Tickets
Klassiek Serie Voorstellingen Toneel/Muziektheater
Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

Je bent jong en haalt alles uit het leven. 

Heen en weer stuiterend van de ene grote gebeurtenis naar de andere. Alles dat je meemaakt is groots, groter dan het leven zelf. Totdat het leven besluit een andere wending te nemen. 
Acteurs Adam Kissequel en George Elias Tobal zijn in het echte leven al sinds hun schooltijd bevriend. Zo’n hechte vriendschap, waarbij je elkaar nooit uit het oog verliest. In LEVEN staan George en Adam als zichzelf op het toneel en worden we meegezogen in het verhaal over hoe zij bevriend raakten met Roos. We leren drie bruisende jongelingen kennen die alles uit het leven halen, geen minuut wordt verspild. We voelen de kracht van vriendschap en liefde op alle mooie momenten in het leven. Die kracht is nog veel belangrijk als het niet zo goed gaat. In LEVEN komt menselijkheid in al haar facetten naar voren wat zorgt voor een intense herkenbaarheid. Een voorstelling waarbij een oprechte lach en een diepgevoelde traan heel dicht bij elkaar liggen.
Sommige emoties laten zich niet in taal vatten en waar woorden tekort schieten klinkt de muziek. De musici van Club Classique spelen strijkkwartetmuziek van o.a. Borodin, Britten en Ravel en verweven zo woord, emotie en klank met elkaar tot een dynamische ervaring.


Over het gezelschap/de maker: 
George & Eran Producties is een theatergezelschap waarvan George Elias Tobal en Eran Ben-Michaël het hart vormen. Zij produceren nieuwe, zelfgeschreven stukken die een menselijk gezicht geven aan grote thema’s in de buurt, de stad, het land en de wereld. 
Met humor en zelfspot maken ze brandende kwesties die ieders dagelijks leven kunnen
binnendringen, inzichtelijk en invoelbaar. De voorstellingen van George en Eran begeven zich op het snijvlak van geëngageerd toneel en stand-up. Ze zijn onontkoombaar persoonlijk en vertellen ontroerende en geestige verhalen die met een universele zeggingskracht kloppen aan de poorten van de Nederlandse cultuur.

Club Classique Dit avonturiersensemble kom je overal tegen: in de concertzaal, om de hoek in het café, thuis op de buis, zomaar in het wild in een weiland en nu dus in de theaters. Een voorstelling van Club Classique zit vol spannende combinaties, onverwachte twists en ontroerende verhalen. Via de muziek vinden werelden elkaar en worden verhalen verklankt. Klassieke muziek is nog nooit zo divers geweest. 
Violiste Myrthe Helder en cellist Leonard Besseling zijn het kloppend hart van Club Classique. Voor elk project zoeken ze naar nieuwe samenwerkingen en thema’s en vinden daar de juiste musici bij. Ze toeren regelmatig met de meest uiteenlopende voorstellingen door het land.


De voorstelling is los te koop maar ook in een serie. 
Onze bestseller!  Bij iedere voorstelling uit deze serie is Katja Brenninkmeijer (programmeur) aanwezig en geeft zij een gratis informele inleiding. 
Ga op avontuur met de Serie Katja's Keuze: zes voorstellingen van € 144,50 voor € 100,-.


 


Voorstellingen gekocht in een serie kunnen niet worden geretourneerd. 

Bekijk de hele serie

Serie Katja's Keuze 2023-2024

zaterdag 7 oktober 2023 20.30 De Plantage van onze Voorouders Orkater
Bekijk
donderdag 14 december 2023 20.30 Firma Mes | Lindertje Mans The Gaia Hypothesis
Bekijk
woensdag 17 januari 2024 20.30 Laura van Dolron De Uitnodiging
Bekijk
donderdag 21 maart 2024 20.15 Lady+Lord MacBeth Theatergroep Suburbia
Bekijk
vrijdag 12 april 2024 20.15 Another Kind of Blue Digital Twin
Bekijk
donderdag 9 mei 2024 20.30 George en Eran Producties & Club Classique LEVEN
Bekijk
Klik hier om deze serie te kopen

Nieuws en aankomende events van C. in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg C. op social media