Terug
Frisse Duyck

Frisse Duyck

Eyecloser, Case Candy & The Sunrise Paradise

Avond voor aanstormende bands
Pop/Rock Aanstormend talent Concerten

Voor Frisse Duyck speurt het poppodium van C. stad en land af op zoek naar talent van eigen bodem! Zodat jij iedere maand kennis kunt maken met nieuwe namen uit de Nederlandse muziekscene. Neem dus een duik en dompel jezelf deze editie onder in: Eyecloser, Case Candy & The Sunrise Paradise

De frisse tunes van The Sunrise Paradise zijn als rode wijn, jarenlang gerijpt op synthrock & powerpop. Zij zijn die suikerspin die precies in je mond past, waarna de smaak je herinnert aan Oasis die tongzoent met The Killers. Neem een nieuwe rocksound, een vleugje dramatiek, een kruidig jaren 80 sausje… en voilà: het ultieme recept voor een feestje in je oren en een memorabele avond. Geïnspireerd door de 80’s, ontstaan in 2020. The Sunrise Paradise is aan, fucking fris en ready to go.

Case Candy is een eigentijdse en opzwepende funk-/popband: female-rap en zang in combinatie met een solide basis van funk-based gitaarpartijen, vloeiende baslijnen en discogrooves. Hun unieke sound en songs zijn als een explosie in een banketbakkerij; kleurrijk en smaakvol. Case Candy maakt je zo blij als een kind in de snoepwinkel!

Sluit je ogen en betreed de wereld van opener Eyecloser. Hier vieren we samen de frustraties van het leven in een kleurrijke rockshow met vette riffs en frisse melodieën, uitgevoerd door een hongerige jonge band. Check ook vast de debuut-EP op Spotify!

Nieuws en aankomende events van C. in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg C. op social media