Terug

Forgotten Sons & Dry Land

Tickets
Forgotten Sons & Dry Land

Forgotten Sons & Dry Land

Tribute to Fish & Hogarth era Marillion

Tickets
Cover/Tribute Pop/Rock Concerten
Genoemde prijzen zijn exclusief maximaal € 2,00 transactiekosten

Deze avond duiken we in de muzikale geschiedenis van Marillion, één van de meest invloedrijke bands uit de neoprogressieve rock. Dit doen we met twee verschillende bands: Forgotten Sons nemen het vroege tijdperk met zanger Fish voor hun rekening en Dry Land richt zich op de latere jaren met Steve “h” Hogarth.

Dry Land speelt nummers van alle albums van de afgelopen dertig jaar met h aan het roer, van zijn debuut “Seasons End” tot de meest recente plaat “An Hour Before It’s Dark”, het veelgeprezen 20ste studioalbum uit 2022. 

De band Forgotten Sons uit het Rhein-Main-gebied neemt de luisteraar muzikaal mee naar de jaren 80, de beginjaren van Marillion die nauw zijn verbonden met de charismatische frontman Derek William Dick – beter bekend als Fish.


The Marillion & Fish Files bevat een verzameling van 30 interviews uit de periode 1987 t/m 2022, waarin de perspectieven van alle huidige bandleden worden belicht, inclusief die van Marillions voormalige zanger Fish. Het boek is geschreven door muziekjournalist Edwin Ammerlaan (o.a. OOR, iO Pages, Revolver, Lust For Life) en onthult persoonlijke anekdotes, creatieve en zakelijke inzichten, verhalen over samenwerking en ambities. The Marillion & Fish Files biedt fans en muziekliefhebbers een informatieve en intieme blik achter de schermen. Zie voor meer info www.edwinammerlaan.com. De auteur is aanwezig voor de verkoop en om te signeren.

Deze show is verplaatst van 22 sept 2023 naar 19 apr 2024. Ticketkopers hebben op 26 sept 2023 bericht van ons ontvangen per mail met de nieuwe datum.

Nieuws en aankomende events van Cpunt in je mail?

Ontvang nieuwsbrief

Volg Cpunt op social media